NH közös képviselet

Társasház kezelés, közös képviselet

Ugye ismeri a mondást… :-)

Nos, ez az, hogy „új”, annyiban igaz, hogy 2010 óta foglalkozom társasházkezeléssel, cégem nem rendelkezik 10-20 év rutinnal, amire hivatkozhatunk, de pont ezért minden feladatot a mai kornak megfelelően, hatékonyan és modern szemléletben valósítunk meg.

Számomra fontos, hogy a társasház lakói, akik rám bízzák az ügyeik intézését, mindig a lehető legjobb ajánlatot kapják és így szervezhessék meg a munkálatokat, folyamatosan korrekt tájékoztatás álljon rendelkezésükre a társasház életével, a pénzügyekkel kapcsolatosan. Vagyis nyugalomban élhessenek egy kedves, kellemes házban…

A közös képviseleti tevékenységet rugalmasan és naprakészen látjuk el, a tulajdonosoknak és lakóknak online is rendelkezésükre állunk, ami megkönnyíti az ügyintézést, az információ-kérést és továbbítást, valamint nincsen időponthoz kötve, hiszen a lakók és tulajdonosok szabadon, a nap bármelyik pillanatában elküldhetik honlapunkon keresztül üzenetüket, kérésüket, amire a lehetőségek szerint gyorsan reagálunk.

A minőségi szolgáltatás és a tulajdonosi szemlélet segít abban, hogy partnereink elégedettek lehessenek.

A társasházak könyvelését regisztrált mérlegképes könyvelő végzi, ezzel is biztosítjuk, hogy a pénzügyi elszámolás naprakész és pontos legyen.

Fontos információ! Nem kívánunk árban versenyezni, és egy nagyon picivel alá menni azoknak az ajánlatoknak, amiket Önök kapnak. Mi tudjuk, hogy ez egy rossz tendencia, és előbb-utóbb az olcsóság rossz eredményt hoz, a szolgáltatás színvonala csökken. Az elv, ami alapján dolgozunk, egyszerű. Egy olyan minőségi plusz-szolgáltatást nyújtunk az ügyfeleinknek, ami alapján értékesebb lesz a velünk való kapcsolat más ajánlatoknál, ugyanannyiért. Nincsenek rejtett költségek, nincsen átláthatatlan elszámolás, akciós árak… Egy szolgáltatás, melynek értéke van, de mi ezt az értéket meg is adjuk Önöknek. Ez a hosszú távú ajánlatunk, amivel igen sok pénzt megtakaríthat a társasházuk!

Amennyiben Ön elgondolkodott ezen, kérem használja a kapcsolat menüpontot és kérjen ajánlatot…

Categories: Egyéb