NH közös képviselet

Társasház kezelés, közös képviselet

Németh Zsolt

Németh Zsolt

Röviden bemutatkozom, Németh Zsolt vagyok, 2011-ben végeztem el az OKJ-s Társasházkezelői tanfolyamot és tettem le a szóbeli, írásbeli vizsgát, jeles eredménnyel. Tervem, hogy olyan komolysággal és precizitással végezzem ezt a munkát, ahogyan azt én is elvárnám a közös képviselőtől, a társasház kezelőjétől abban a házban, ahol élek. Mint ahogy Önnek is ez a jogos elvárása.   Életem során nem gondoltam volna, hogy erre a  területre tévedek, igaz, sok olyan munkát végeztem  már, ami szervezéssel, ügyintézéssel jár, ahol emberekkel lehet és kell kommunikálni, ahol szükség van a hozzáértésre, a precizitásra, a pontosságra. A társasházban, ahol élek, szerettük volna, hogy rendben menjenek a dolgok, és miután a tulajdonosok, lakók csalódtak az előttem közös képviseletet ellátó személyek munkájában, az első sikeres projekt után felkértek, hogy vállaljam el a társasház képviseletét. Örülök, hogy az eddigi tevékenységem eredményeként elégedettek.

2011-ben egy Korlátolt Felelősségű Társaságot alapítottam, mely abból a célból jött létre, hogy a feladatokat minél komolyabban tudjam végezni. Ez a cég lett az NH Közös Képviselet Kft.
A most létre hozott honlap célja is az, hogy felajánljam segítségemet, munkámat azok számára, akik valamilyen ok miatt elégedetlenek a jelenlegi közös képviselőjük tevékenységével, és szeretnének váltani.

Ha Ön és a lakóközösség elégedett a jelenlegi közös képviselő munkájával, tevékenységével a társasházban, ahol élnek, nem javaslom, hogy váltsanak. Ellenben ha problémájuk van, a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken keressenek meg, és beszéljünk a lehetőségekről, miben tudok segíteni…